Algemene Voorwaarden

VERKOPER

Joyce Moons
Gevestigd in België met ondernemingsnummer: 1001.478.775 (Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen)
Bankrekening: BE70 97348617 2825
E-mail: joyce.moons@live.be
Telefoonnummer: +32 477 74 76 26

TOEPASSING

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

BESTELLING

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je binnen de 24u een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

VERZENDING

Voor België

De juweeltjes worden verstuurd vanuit Puurs-Sint-Amands, België met PostNL:
Verzending met track&trace code € 5.

Als je in Puurs-Sint-Amands (of omliggende gemeentes) woont, kan je ook kiezen voor de optie ‘afhalen’. Wanneer je voor deze optie kiest, wordt er na het ontvangen van de bevestigingsmail afgesproken voor een moment voor afhaling.

 

Voor Nederland

De juweeltjes worden verstuurd vanuit Puurs-Sint-Amands, België met PostNL:
Verzending met track&trace code € 9,60.

LEVERINGSTERMIJN

Zodra ik jouw betaling heb ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. De leveringstermijn (na betaling) bedraagt 2-3 werkdagen. In sommige gevallen kan het tot 7 dagen duren na het ontvangen van de betaling vooraleer het pakketje op de post wordt gedaan. Dit komt omdat sommige juwelen nog gemaakt of afgewerkt moeten worden.

JOY kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door PostNL.

HERROEPINGSRECHT

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de juweeltjes op eigen risico en kosten terugsturen.

NIET TEVREDEN?

 Ook al zijn de juwelen van goede kwaliteit, er kan altijd iets mis gaan. Als je kan aantonen dat het buiten jouw schuld is, hebt je recht op garantie tot één maand na ontvangst van de juwelen.

Indien je klachten of opmerkingen hebt, moeten die binnen de 7 dagen na het ontvangen van de juweeltjes, gemeld worden via mail of het contactformulier.

In dergelijke gevallen worden reparaties kosteloos uitgevoerd, op voorwaarde dat alle onderdelen goed onderhouden zijn. Houd er rekening mee dat de verzendingskosten voor retourzendingen in dit geval voor rekening van de koper zijn.

Retourzendingen kunnen teruggestuurd worden naar volgend adres:

Schaafstraat 27 bus 201

2870 Puurs-Sint-Amands

België

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is een natuurlijk proces en hangt af van de zuurtegraad van je huid.

Ik sta echter altijd klaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en streef ernaar om je tevredenheid te waarborgen.

 

Veel plezier met je aankoop!

Liefs,

Joyce