Welkom bij JOY!

Mijn naam is Joyce,

en ik ben een echte familiemens die haar passie voor creativiteit graag met anderen deelt. Thuis in Puurs vind je mij vaak met mijn drie katten en daarnaast ben ik ook bezig met een gezonde levensstijl, maar mijn echte creatieve uitlaatklep vond ik tijdens mijn herstelproces van een burn-out.

JOY is geboren als een manier om uit mijn hoofd te stappen en weer in contact te komen met mijn lichaam. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik een liefde voor het maken van oorbellen met polymeerklei. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een passie toen ik de technieken en materialen ontdekte die nodig waren om prachtige stukken te maken.

Het plezier van het experimenteren met klei en het zien van mijn creaties tot leven komen, bracht weer vreugde in mijn leven. Het voelde als thuiskomen bij mezelf.

Nu, als zelfstandige in bijberoep, deel ik graag mijn creaties met jullie. Ik hoop dat mijn juwelen niet alleen jullie outfits verfraaien, maar ook een glimlach op jullie gezicht toveren, net zoals het maken ervan bij mij doet.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website en het ondersteunen van mijn passie!

Liefs, Joyce